Actief in Nederland, België en Duitsland

Cubes

Robuust en elegant | Ontdek de Cube Overkapping

Bent u op zoek naar een overkapping die uw leefruimte op een stijlvolle en unieke manier uitbreidt? Maak kennis met de prachtige Cube overkapping van El Veranda. Het stevige, kubusvormige ontwerp maakt deze overkapping een echte eyecatcher in uw tuin. 

Robuuste Cube Overkapping

Bent u op zoek naar een hoogwaardige Cube overkapping? Zoek niet verder. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van overkappingen die zowel elegant als betaalbaar zijn, maakt ons toonaangevend in de branche. Wij leggen de nadruk op duurzaamheid en praktische uitvoerbaarheid.

Of u nu een waardevolle investering voor uw huis wilt of een robuuste toevoeging aan uw woning en tuin zoekt, de Cube overkapping is de perfecte keuze. We bieden op maat gemaakte cubes, die u eenvoudig via onze website kunt aanvragen. Wat uw voorkeur ook is, onze experts staan klaar om u te adviseren.

Cube Overkapping

Kwaliteit op maat

Wij streven naar topkwaliteit op maat. Dankzij onze volledige controle over productie, assemblage, verkoop en logistiek, werken we efficiënt en reageren we snel. We maken gebruik van hoogwaardig aluminium en gehard glas. Onze Cubes dragen trots het CE-keurmerk en TÜV-certificering, wat garant staat voor volledige naleving van Europese bouwnormen.

Onze robuuste constructies kunnen een indrukwekkende 80 kilo per vierkante meter dragen, dankzij het gebruik van T6-6063 aluminium. Hierdoor zijn onze cubes bestand tegen vocht, weersinvloeden en UV-straling. Met een uitzonderlijk lange levensduur blijft uw Cube overkapping er jarenlang sterk uitzien en behoudt ook zijn charme.

Uw eigen Cube overkapping samenstellen

Stel uw Cube overkapping volledig samen naar uw eigen wensen en eisen. Wij voorzien u van alle technische informatie die u nodig heeft om uw ontwerp te starten.

Het materiaal van een Cube overkapping

Onze Cube overkappingen zijn vervaardigd uit duurzaam en onderhoudsarm T6-6063 aluminium, dat zorgt voor een langdurige levensduur en bestand is tegen alle weersomstandigheden, vocht en UV-straling.

Het dakglas, met een dikte van 10,76 millimeter, wordt op maat gemaakt om perfect te passen in zowel lengte als breedte. Dit gelaagde veiligheidsglas is voorzien van een MU-coating en wordt ondersteund door stevige staanders van 25 bij 19 centimeter. Bovendien kan de robuuste goot, gemaakt van hoogwaardig aluminium, een indrukwekkende 80 kg per vierkante meter dragen.

Om de kwaliteit te waarborgen, zijn onze terrasoverkappingen voorzien van zowel TÜV-certificering als CE-markering, wat garant staat voor naleving van Europese bouwnormen.

Onderhoud van een Cube overkapping

Hoewel een Cube overkapping doorgaans weinig onderhoud vergt, kan een grondige schoonmaakbeurt de levensduur aanzienlijk verlengen. Met een simpele onderhoudsbeurt houdt u uw buitenruimte niet alleen vandaag fris, maar ook nog over een decennium. Hier delen we enkele handige tips om uw overkapping te laten stralen, zowel van binnen als van buiten.

Het schoonmaken van uw overkapping kan worden opgesplitst in vier essentiële taken: het dak, de goot, het frame en eventuele glazen wanden. Ons advies? Begin altijd van boven naar beneden te werken, om te voorkomen dat u halverwege opnieuw moet beginnen. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw overkapping snel weer in topconditie verkeert.

Ontdek Uw Perfecte Buitenleven Met EL Veranda!

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consultatie en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomproject. Of u nu op zoek bent naar een prachtige veranda, een functionele overkapping, elegante glazen schuifwanden of betrouwbare zonwering, wij staan klaar om uw buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort en stijl. Neem contact met ons op en maak de eerste stap naar uw luxe buitenleven!